За нас


Специални предложения и преференциални цени за сватби, кръщенета, рождени дни, фирмени партита или всеки друг семеен празник.

РАМБЛА - Бар & Грил е новооткритият в нашия град ресторант, където всеки може да се наслади на традиционни ястия, средиземноморска кухня, разнообразни специалитети и домашно приготвени десерти на фона на приятна музика и предпочитано питие.

Богато меню на достъпни цени в комбинация с неангажираща атмосфера, на това залага нашият ресторант, за да накараме клиентите да ни посетят отново, споделя Станчо Станчев, управител на Рамбла. Ресторантът ни разполага с просторна лятна градина в центъра на града, която даря­ва нашите клиенти с прохлада и уют в топлите дни. Основната зала е с около 70 места за всякакъв тип организирани мероприятия. За сватби, кръщенета, рождени дни, фирмени партита или всеки друг ваш семеен празник, имаме специални предложения и преференциални цени! Има и още една по-малка зала с мека мебел, 25-30 места и голям телевизор на разположение на клиентите ни.

Богато меню

Богатото меню, с готвени ястия и супи, десерти.В ресторанта се предлагат и домашно приготвени десерти

Достъпни цени

Достъпни цени в комбинация с неангажираща атмосфера, на това залага нашият ресторант.

Приятна обстановка

Идеята ни беше да не е прекалено лук­созно място, а в уютна, приятна обстановка,и всеки да може да похапне вкусно.