Услуги


Освен традиционните ястия, които сме държали да запазим В менюто ни има и много други. Горещо препоръчваме да опитате салатата ни Рамбла - комбинация от домат, пържени чушки, запечено си­рене, бекон и яйце, Върху канапе от зелена салата и домашно изпечена пърленка. Предлагаме барбекю 6 различни Варианти поднесено Върху горещи метални плочи и гарнирано със запечени зеленчуци, а риб­ните ни специалитети са изтънчени на Вкус и приготвени от прясна риба и морски деликатеси, до­пълва управителят.

В ресторанта се предлагат и домашно приготвени десерти - каталунският крем Каталана, ти­пичен за испанската кухня, чийзкейк, домашна торта, плодова салата и много други. Менюто ние бо­гато и на много месни и безмесни предястия, талиатели,ризото и различни видове специалитети,а ненадминат по вкус е прясно изпечения от нашия майстор-готбач домашен хляб, уточнява Станчо Станчев.

Заведението предлага различен ценови клас алкохолни напитки - български и внос. Разполага с бо­гато разнообразие от вина на български производители, обикновен и марков алкохол. Менюто е в средния ценови клас, който би задоволил всяко едно предпочитание. Идеята ни беше, да направим за­ведение достъпно за масовия потребител, а не място, което да респектира с цени и обстановка. Ис­каме всеки да се чувства уютно и комфортно при нас! пояснява Станчев.